06-4757 4360 info@supervisueel.nl

Reviews

{

Ik heb je ervaren als een supervisor die meedenkend, bedachtzaam, rustig, mild en oordeelsvrij is. Je oordeelloosheid heeft me geholpen om mijzelf te vinden. Patronen visueel maken zorgt er bij mij voor dat het geleerde langer blijft hangen. De woorden die je gebruikte om de mijne samen te vatten waren scherp en to-the-point. Ik heb ze opgeschreven om ze verder tot me door te laten dringen. Ze brachten me mildheid en nuance t.a.v. mezelf.

Werker bij de overheid
42 jaar
{

Je deelt van wat je ervaart/observeert in het contact met mij, zonder oordeel en hebt een open houding. De lichaams-/ervaringsgerichte oefeningen waren verhelderend en leerzaam. Ik ben me daardoor bewust geworden dat bij keuzes niet alleen mijn verstand, maar dat ook mijn gevoel belangrijk is en aandacht nodig heeft.

 

Student
23 jaar
{

Prettige communicatie met de juiste vragen zonder oordeel. Zet aan tot denken en doen, om direct mee aan de slag te gaan. Fijn om te kijken naar heden en verleden om vooruit te komen.

 

Zelfstandig ondernemer
50 jaar
{

ik voel me bij je op mijn gemak. Je stelt kritische vragen die tot nadenken stemmen en hebt daarbij geen oordeel.

Werker in de thuiszorg
26 jaar
{

Je hebt een rustige en prettige stijl. Soms kun je door humor een opening maken of mensen laten ontspannen. Ik vind dat je zeker ook van jezelf hebt laten zien, maar niet zoveel dat je echt onderdeel werd van het traject. Dat was een mooie balans. Ik heb geleerd om op een eerlijke manier (t.o.v. mezelf en de ander) feedback te geven.

 

Werker in de gehandicaptenzorg
36 jaar
{

Door dit supervisietraject heb ik meer aandacht voor mijn emoties en herken ik ook de patronen die voorheen zorgden voor onrust en onzekerheid. Ik ontdekte dat ik veel bezig was met de beeldvorming van de ander, waardoor ik niet toekwam aan mijn eigen ontwikkeling. Deze ontdekking gaf me een bevrijdend gevoel. ik ben milder geworden naar mezelf en anderen en neem mijn gevoel serieus.

 

Zelfstandig ondernemer
38 jaar
{

Je bent betrokken, oprecht, luistert echt en stelt goede vragen.

 

Werker in de GGZ
43 jaar
{

Je straalt kracht uit, met groot effect, hebt een speelse manier van werken en brengt een krachtige ontwikkeling tot stand.

Werker in de psychogeriatrie
56 jaar.